Pensiunea La Steaguri

Pensiunea La Steaguri este una din noile structuri de cazare construite in Moldova,clasificata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului la 3 stele.

Situata la 30 km de municipiul Piatra Neamt, in Izvorul Muntelui la poalele masivului Ceahlau si la 5 km de cel mai mare lac de acumulare din Romania, strajuit de barajul Bicaz, Pensiunea La Steaguri va ofera conditii excelente de a petrece timpul liber in cel mai placut mod posibil.

Departe de aglomeratia orasului, inconjurata de farmecul padurii si de mireasma de cetina, insotita de susurul paraului Izvorul Muntelui, Pensiunea La Steaguri va ofera posibilitatea de a va relaxa la munte.

Pensiunea pune la dispozitie o gama variata de facilitati pentru divertisment si odihna dintre care un miniteren de sport (fotbal, volei, tenis), un spatiu de joaca pentru copii, un foisor cu barbecue, leagan, hamac, terasa, semineu, televiziune prin satelit.

Ofera, de asemenea, posibilitatea turistilor de a-si pregati singuri, atat mancarea gatita obisnuita, in bucatarie amenajata special, cat si traditionalul gratar pe lemne/carbuni, pe cele trei suporturi aflate in pensiune (gratar, disc si ceaun cu trepied).Contact:

   · Adresa:Izvorul Muntelui, nr. 69A, 615104 Bicaz, România
   · Telefon: 0766.630.387

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *